Fragtfri over 300,- kr.

E-mærke godkendt
Betalings kort

 

Alva er naturlig kosmetik når det er bedst. Udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser og råvarer, hvis effekt har været kendt i tusinder af år. Helt fri for skadelige stoffer og paraffin og desuden økologisk produceret hvor det er muligt.

ALVA NATURKOSMETIK

 

 

         Alva sensitiv

 

         Alva Havtorn

 

        Alva for him
 

Alva Deodoranter

Alva Deodoranter
 

Alva Hårpleje

Alva Hårpleje
  

 

Hos Camette fører vi et bredt udvalg af naturlige produkter fra Alva Naturkosmetik. Filosofien bag Alva Naturkosmetik har altid været at udvikle produkter, der i allerhøjeste grad bidrager til forbrugernes sundhed samt et bæredygtige miljø. Uanset om du leder efter fugtighedscremer, deodoranter, hårplejeprodukter eller shaving gel, kan du finde det hele hos os. Alle produkterne er certificeret af en af verdens største certificeringsvirksomheder inden for naturprodukter, hvilket er din garanti for et sikkert produkt. 

Alva naturkosmetik Ecocert

Naturlige ingredienser er vejen frem

Alva Naturkosmetik er fremstillet af naturens mest friske ingredienser, hvis effekt og egenskaber har været kendt i flere tusinder af år. Alle produkterne er helt fri for skadelige stoffer og paraffin, og ligeledes produceret økologisk hvor det er muligt. Alt i alt er dette naturlighed, når det er bedst. I vores sortiment finder du både produkter til mænd og kvinder, unge som gamle.

Vil du høre mere?

Vi har gennem mange år været forhandler af disse kosmetikprodukter, da vi mener, at de er blandt de bedste naturprodukter på markedet. Hvis du vil høre mere om produkternes mange gode egenskaber, eller blot har spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 75 47 05 55 eller udfylde vores kontaktformular. 


Læs mere om Alva naturkosmetik.  

Besøg os på

Lillebæltsvej 47

6715 Esbjerg N


Åbningstider

Man-Tors. 9-16

Fredag 9-15

Google+   

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
x