Fragtfri over 300,- kr.

E-mærke godkendt
Betalings kort

Angora undertøj

DOWNLOAD MÅLSKEMA

               Dame

   

               Herre

 

        Diverse special
            produkter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold varmen med Angora undertøj

Hos Camette finder du undertøj af bedste kvalitet, så du kan holde varmen på en naturlig og behagelig måde. Vi har et bredt udvalg af produkter fra Angora, uanset om du skal bruge skuldervarmere, knævarmere eller en undertrøje. De såkaldte thermofibre efterlignes kunstrigt, hvilket kommer gennem angorakaninens hår. Alle produkterne er udviklet for at give dig den helt rigtige varme, hvor undertøjet samtidig er mere blød mod huden end almindeligt uld. I vores sortiment finder du både et udvalg til damer og herrer, samt en række specialprodukter. 

Alle de gode egenskaber

Angorahår har alle de gode egenskaber, hvilket medfører, at undertøjet kan optage størstedelen af hudens sved og fugtighed. Dette kan lade sig gøre, da Angora undertøj er opbygget med små luftrum, som gør undertøjet behageligt at have på og samtidig bibeholder de gode egenskaber. Undertøjet er desuden særdeles velegnet til folk med sensitiv hud eller ledproblemer.

 

Vil du vide mere om undertøjet?

Vi har mere end 40 års erfaring med Angora undertøj, hvilket kommer dig til gode. Vi ved, hvad der er værd at vide om undertøjets egenskaber, og deler gerne ud af vores viden. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe 75 47 05 55 eller udfylde vores kontaktformular.

Besøg os på

Lillebæltsvej 47

6715 Esbjerg N


Åbningstider

Man-Tors. 9-16

Fredag 9-15

Google+   

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
x