Bachs Blomsterremedier

Hvad er blomsterremedier?

Bachs blomsterremedier er udviklet af Dr. Bach og er et system bestående af 38 forskellige blomster- og plantebaserede dråber, som hjælper dig til at styre hverdagens følelsesmæssige ubalancer. Remedierne helbreder ikke sygdomme, men har en positiv indvirkning på dine tanker og følelser.

Blomstermedicinens, eller energimedicinens, positive påvirkning af følelserne, kommer af Dr. Bachs overbevisning om, at en konflikt mellem personlighed og sjæl udmønter sig negativt i kroppen. Med andre ord, hvis du går imod din ’mavefornemmelse’ i løbet af dagen – f.eks. ikke får sagt din mening til din kollega eller lader dig holde dig tilbage, af frygt for at gøre noget selvom du inderst inde har lyst til, så opstår denne uoverensstemmelse i din krop og reagerer derved med ubehag.

Hvordan virker det?

Hvert af de 38 blomsterremedier er baseret på vilde blomster fra planter, buske og træer, med undtagelse af Rock Water (Kildevand), som består af vand fra en naturlig kilde med helbredende egenskaber grundet mineraler. Remedierne besidder forskellige egenskaber og kvaliteter, som korresponderer med en grundlæggende egenskab – som f.eks. Bævreasp (Aspen), som kan afhjælpe angst, og giver dig en indre ro og sikkerhed.

Vandglas: ("her og nu" blanding)
Kom 2 dråber af hvert blomsterremedier i et glas vand (bland max. 7 forskellige remedier) og indtag det i små slurke. Gentag efter behov.

Blandingsflaske: (indtages over en længere periode)
Bland 2 dråber af hvert udvalgt blomsterremedie (bland op til 7 forskellige remedier af gangen) med 30 ml kildevand tilsat 1 tsk alkohol i en 30 ml pipetteflaske. Man bør indtage små slurke af dette mindst 4 gange om dagen i en længere periode.

Hvem kan bruge det?

Bachs blomsterremedier giver ingen bivirkninger, heller ikke for f.eks. pollenallergigere, idet blomsterne er fortyndet så tilpas meget, at du ikke opnår den fysiske effekt men snarere blomstens gode egenskaber og energi, derfor kaldes det også for energimedicin. Det kan indtages af mennesker i alle aldre samt dyr og planter nyder godt af blomsternes egenskaber. Blomsterremedierne nyder stor popularitet og forhandles landsdækkende.