Bachs Blomsterremedier

Hvad er blomsterremedier?

Bachs blomsterremedier er udviklet af Dr. Bach og er et system bestående af 38 forskellige blomster- og plantebaserede dråber, som hjælper dig til at styre hverdagens følelsesmæssige ubalancer. Remedierne helbreder ikke sygdomme, men har en positiv indvirkning på dine tanker og følelser.

Hvordan virker det?

Hvert af de 38 blomsterremedier er baseret på vilde blomster fra planter, buske og træer, med undtagelse af Rock Water (Kildevand), som består af vand fra en naturlig kilde. Remedierne besidder forskellige egenskaber og kvaliteter, som korresponderer med en grundlæggende egenskab – som hjælper dig til at styre hverdagens følelsesmæssige ubalancer. Remedierne helbreder ikke sygdomme, men har en positiv indvirkning på dine tanker og følelser.

Vandglas: ("her og nu" blanding)
Kom 2 dråber af hvert blomsterremedier i et glas vand (bland max. 7 forskellige remedier) og indtag det i små slurke. Gentag efter behov.

Blandingsflaske: (indtages over en længere periode)
Bland 2 dråber af hvert udvalgt blomsterremedie (bland op til 7 forskellige remedier af gangen) med 30 ml kildevand Man bør indtage små slurke af dette mindst 4 gange om dagen i en længere periode.

Hvem kan bruge det?

Bachs blomsterremedier giver ingen bivirkninger, heller ikke for f.eks. pollenallergigere, idet blomsterne er fortyndet så tilpas meget, at du ikke opnår den fysiske effekt. Det kan indtages af mennesker i alle aldre samt dyr, som nyder godt af blomsternes egenskaber. Blomsterremedierne nyder stor popularitet og forhandles landsdækkende.