Fragtfri over 300,- kr.

E-mærke godkendt
Betalings kort

 

Noka er en serie slankeprodukter
der hjælper dig med at opnå dine
mål! Fleksibelt, trygt og effektiv.

Se Noka produkter herunder

Diæt / Slankekur

Slankekuren Noka er anderledes: I stedet for at være en ”alt eller intet”-kur som de mest kendte kure - er denne kur en rigtig måltidserstatning. Slankekur som måltidserstatter giver dig mange variationsmuligheder i kuren. Samtidig giver Noka kuren dig alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som du har brug for. Det vil sige, at du kan sammensætte den slankekur, der passer dig bedst og alligevel have mulighed for at opnå vægttab. Inden for diæt og slankekur udmærker Noka sig specielt ved de velsmagende produkter og et passende kalorieindhold, der giver dig god energi og mæthedsfornemmelse.

 

Confect bar/ bar
 
Middagsretter
 
Milkshake
 
Supper
   
Morgenmadsprodukt
 
Startpakke
       
         

 

Slankekursprodukter til alle tider på dagen

Nokas produktudvalg inkluderer både sådan noget som confect bars og milkshakes til at stille den lille snack sult og også morgenmadsprodukter, supper og færdige middagsretter til større måltider. Inden for hver produktkategori kan du desuden vælge imellem flere forskellige lækre varianter, så din diæt ikke bliver ensformig og kedelig. Fleksibiliteten gør det nemmere at holde motivationen oppe, når du kæmper med at holde vægten nede.

 

Sammensæt din personlige slankekur

Der er mange forskellige individuelle måder at gå på slankekur på. For nogle handler en ny diæt om en total omlægning af alle madvaner, og for andre handler det blot om at skære på kalorier ved enkelte måltider. Noka kuren giver dig mulighed for en personlig tilpasning. Du kan erstatte med slankekursprodukterne, hvor du ønsker, så du får det kalorieindtag, der passer dig, og så det passer ind i den hverdag, du fører. Sådan bliver denne slankekur en naturlig del af din livsstil.

Besøg os på

Lillebæltsvej 47

6715 Esbjerg N


Åbningstider

Man-Tors. 9:00 - 16:00

Fredag 9:00 -12:00

Google+