Fragtfri over 300,- kr.

E-mærke godkendt
Betalings kort

Vitaminer, mineraler og kalktilskud - Camette Products


 

Stort udvalg af kalktabletter, multivitaminer og mineraler

 

Hvad er vitaminer og mineraler?

Vitaminer er livsvigtige stoffer, som har en stor betydning for din krops funktion. Du har brug for hele alfabetet af vitaminer i en balanceret sammensætning fra en varieret kost og sollys. De er nødvendige for et opretholde et godt helbred, men ikke i tilstrækkelig mængde i kroppen og derfor skal vi have dem gennem kosten eller via tilskud - f.eks. kalktilskud eller multivitaminer.

Kroppen har ligeledes brug for mineraler, som kroppen ikke selv kan producere, men er stoffer, der stammer fra jorden og havet. Mineralerne er lige så vigtige for kroppen som vitaminer, fordi de har stor betydning for din psykiske og fysiske velbefindende. De hjælper kroppen til at optage vitaminer og er vigtige byggesten for f.eks. muskler, tænder og knogler. Mangel på et enkelt vitamin eller mineral kan bringe din krop ud af balance. Får du eksempelvis dit daglige kalktilskud, f.eks. gennem Camettes kalktabletter, så styrker du dine knogler og forebygger også potentielle fremtidige gener. Det er derfor vigtigt, at sikre sig at man får alle de nødvendige kosttilskud.

 

Behov for et tilskud af vitaminer, mineraler eller kalktabletter?

Kroppen har behov for vitaminer og mineraler for at fungere. Mange får dækket sit behov ved at spise sundt og varieret, men der er dog nogle af os, der bør tage et vitamintilskud. Du har brug for et tilskud af vitaminer og mineraler hvis du spiser lidt eller ensidigt (f.eks. et kræsent barn), er i den fødedygtige alder og har kraftige menstruationer, er gravid eller planlægger graviditet, ikke får sollys nok, er over 65 og senior, bor på plejehjem eller ammer og ikke spiser varieret og sundt.

Vi har samlet et bredt udvalg af kalktilskud, vitaminer og mineraler, som alle er godkendte til det danske marked, således du let kan købe dine kalktabletter, magnesium, jern, calcium m.m. landsdækkende. Hos Camette forhandler vi bl.a. multivitaminer, kalktabletter samt forskellige A, B, C, D og K vitaminer.

 

Besøg os på

Lillebæltsvej 47

6715 Esbjerg N


Åbningstider

Man-Tors. 9-16

Fredag 9-15

Google+   

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
x