Massage

Alt i naturlige massageprodukter

Vi hos Camette tilbyder et bredt sortiment af vores egne massageprodukter. Det gælder både massagecreme, massageolie, massagesalve, muskelvarmer, æteriske olier og meget mere. Kort sagt alt til massagebehandling lavet ud fra en filosofi om at tilbyde din krop det bedste af det bedste fra naturens hånd. Med vores massageprodukter kan du give kroppen en hurtig, effektiv lindring. De anvendes optimalt til massage af ømme og overbelastede muskler, sener og led, skader som forstrækninger, forstuvninger og fibersprængninger og også kroniske smerter i kroppen. Vi har alt i den bedste massagebehandling for din krop og dit velvære.

Massageprodukter for høj kropslig velvære

Massage kan give dig en skøn fornemmelse af fornyet energi og frihed i din krop. Vi ved, at en rigtig behagelig og givende massagebehandling har unægtelig sammenhæng med, hvilke produkter man benytter til formålet, og derfor tilbyder Camette dig selvfølgelig et varieret udvalg af massageprodukter i høj kvalitet. Vi ønsker at byde din krop det bedste. En god massage med de rigtige produkter kan have en gavnlig virkning ikke kun for dine muskler, men også for dit blodtryk, din blodcirkulation, dit immunsystem, dit stofskifte, mod væskeophobning og affaldsstoffer samt som middel til afstresning.

Naturlige ingredienser for kroppens bedste

Hos Camette kan vi hjælpe dig med alle de massageprodukter, du har brug for til at opnå de mange gevinster, en professionel massagebehandling kan give for kroppen. Udforsk selv udvalget her på siden. Her er alt fra massagecreme, massageolier og æteriske olier til kølende creme, muskelvarmende creme og pebermynteolie. Fælles for alle Camette massageprodukterne er, at de er helt fri for skadelige kemikalier og altså udelukkede baseret på hudvenlige, naturlige ingredienser.