Noka Kuren/Diæten

Måltidserstatninger til vægtkontrol.

”Udskiftning af to daglige måltider i en energireduceret kost med måltidserstatninger bidrager til vægttab”.

"Udskiftning af et af de daglige måltider, bidrager til vedligeholdelse af vægten efter vægttab".

Hvad er Noka kuren/Diæten?

Noka kuren består af velsmagende måltidserstatninger. Med Noka får du rigtige måltider med de *næringsstoffer, *vitaminer og *mineraler, som din krop har brug for. Måltiderne er udviklet med fokus på minimering af kalorier, men med den egenskab, at de føles mættende. Det er vigtigt for Noka, at du skal kunne yde dit maksimale, selvom du er på diæt, lige meget om det er på arbejdspladsen, derhjemme eller i træningssalen.

* Se Næringsdeklarationen under hvert produkt

Hvordan virker kuren/Diæten?

Du bestemmer selv, hvordan du vælger at sammensætte Noka kuren. Det gør at alting kommer til at gå i dit tempo og på dine vilkår! har du dårlige erfaringer med en skrap kur/diæt, kan du vælge blot at erstatte få måltider eller bare et enkelt. Derved kan du være på kur under morgenmanden og frokosten, men spise aftensmad sammen med resten af familien.

Hvem kan bruge Noka?

Noka kuren kan benyttes sammenhængende lige så længe, du ønsker. Vil du dog gerne benytte Noka som eneste ernæringskilde sammenhængende i mere end 3 uger, bør du kontakte din læge. Dette er et markedsføringskrav, som alle producenter af Måltidserstatninger, skal følge, og er naturligvis til for at sikre vores sundhed. Noka skal ikke bruges som eneste ernæring for børn, unge, ældre, gravide og ammende kvinder, eller ved spiseforstyrrelser samt sygdomme i metabolismen. Noka sælges landsdækkende.