Fragtfri over 300,- kr.

E-mærke godkendt
Betalings kort

 

Noka er en serie måltidserstatninger 
der hjælper dig med at opnå dine
mål! Fleksibelt, trygt og effektiv.

Se Noka produkter herunder

NOKA KUREN

 

Confect bar/ bar
 
Middagsretter
 
Milkshake
 
Supper
   
Morgenmadsprodukt
 
Startpakke
       
         

Hvad er Noka kuren?

Noka kuren består af velsmagende måltidserstatninger, og er derfor ikke en ’alt eller intet’-Diæt som traditionelle pulverdiæter. Med Noka får du rigtige måltider med de næringsstoffer, *vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Måltiderne er udviklet med fokus på minimering af kalorier, men med den egenskab, at de føles mættende. Det er vigtigt for Noka, at du skal kunne yde dit maksimale, selvom du er på slankekur, lige meget om det er på arbejdspladsen, derhjemme eller i træningssalen.

*Se næringsdeklaratikoner under hvert produkt.

Hvordan virker kuren?

Du bestemmer selv, hvordan du vælger at sammensætte Noka kuren. Det hjælper dig med at få et effektivt vægttab – på dine vilkår!,  du kan erstatte alle måltider med Noka, men har du dårlige erfaringer med en skrap diæt, kan du vælge blot at erstatte få måltider eller bare et enkelt. Derved kan du være på diæt under morgenmanden og frokosten, men spise aftensmad sammen med resten af familien.

 

Hvem kan bruge Noka?

Noka kuren kan benyttes sammenhængende lige så længe, du ønsker. Vil du dog gerne benytte Noka som eneste ernæringskilde sammenhængende i mere end 3 uger, bør du kontakte din læge. Dette er et markedsføringskrav, som alle producenter af diætprodukter, skal følge, og er naturligvis til for at sikre vores sundhed i størst mulig grad. Uanset om du ønsker et lille eller et stort vægttab, og ellers generel er sund, så kan du roligt vælge Noka kuren. Noka skal ikke bruges som eneste ernæring for børn, unge, ældre, gravide og ammende kvinder, eller ved spiseforstyrrelser samt sygdomme i metabolismen. Noka sælges landsdækkende.

Besøg os på

Lillebæltsvej 47

6715 Esbjerg N


Åbningstider

Man-Tors. 9:00 - 16:00

Fredag 9:00 -12:00

Google+