Ansigtspleje

Ansigtspleje med holdning

Camette tilbyder alt i naturlig ansigtspleje. Alle produkter i vores sortiment er nøje udvalgt af kærligt hensyn til forbrugernes sundhed og til miljøets bedste. Vi har ansigtsplejeprodukter til både kvinder og mænd, unge som ældre og alle hudtyper, bl.a. fugtighedscremer /dagcreme, natcreme, 24-timers creme, BB creme, øjencreme, peeling maske, rensemælk, skintonic, læpepomade, after shave, shaving gel mm. Ansigtets hud er tynd og sårbar, og derfor er det vigtigt, at den får en skånsom pleje. Vores varianter af naturlig ansigtspleje har dokumenteret positiv effekt for din hud.

Rene naturlige plejeprodukter til ansigtspleje

Vi hos Camette udvælger vores produkter til sortimentet af ansigtspleje nøje efter omfattende forskning i naturlige ingredienser. Vores ansigtspleje indeholder kun rene, naturlige, aktive ingredienser, hvoraf flere er økologiske, og derfor er den helt optimal til at mindske skader fra de adskillige påvirkninger på huden, vi oplever hver dag. Du kan få den sunde og strålende hud tilbage med enkle skånsomme midler og samtidig tilføre lidt ekstra luksuriøst velvære til din dagligdag.

Ingen skadelig tilsætning

Dit ansigts hud er udsat dagligt. Huden påvirkes hver dag af vind, vejr og forurening i luften, men du kan selv være med til at skåne og styrke den fx i din daglige plejerutine. Ansigtspleje fra Camette er en sikker løsning for dig, der gerne vil undgå nogen former for kemiske tilsætningsstoffer som parfume, parabener, silikone og farvestoffer, der kan tilføre din hud og dit helbred skade. Det er plejeprodukter med omtanke.

Se meget mere under de forskellige kategorier af ansigtspleje her på siden.