Hårpleje

Mild naturlig hårpleje

Her på siden kan du se Camettes gode, brede udvalg af naturlig og/eller økologisk hårpleje. Du finder produkter til både ham og hende og til alt fra normalt til tyndt og slidt hår. Vi har selvfølgelig både forskellige varianter af shampoo, balsam og shower gel – alt sammen lavet på naturlige ingredienser for at kunne tilbyde dig og dit hår den mest skånsomme og beskyttende pleje. Camette hårpleje giver dit hår og din hovedbund den naturlige styrke og balance tilbage. Det er produkter med kærlig omtanke både for forbrugeren og for miljøet.

Hårpleje med naturens bedste ingredienser

Alle produkter til sortimentet af hårpleje hos Camette er individuelt nøje udvalgt efter grundig forskning i den bedste, mest naturlige behandling for håret. Det betyder, at du kan være tryg ved et hvert hårplejeprodukt her fra os. Vi tilbyder udelukkende produkter, vi kan stå inde for. For hårets og hovedbundens bedste bør man aldrig gå på kompromis med kvaliteten, og derfor kommer al hårpleje hos Camette fra anerkendte producenter med holdning og omtanke.

Fri for skadelig kemisk tilsætning

For hver shampoo og balsam her i vores sortiment gælder den rene naturlige tilsætning. Det vil sige, intet af vores hårpleje indeholder parabener eller andre kemiske sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer. Du slipper for tilsætning som SLS, der findes i rigtig mange konventionelle shampoo og balsam, som er et meget skrapt stof med vaskeaktiver, der kan irritere huden i hovedbunden og ødelægge den naturlige fedtbalance. Camettes naturlige hårpleje er lavet på det bedste fra naturens hånd og giver kun naturlig følelse og naturlig duft.