Mund- og tandpleje

Den bedste naturlige mundpleje og tandpleje

Hos Camette tilbyder vi alt, du kan forestille dig, i naturlig pleje og derfor selvfølgelig også et godt udvalg af mundpleje som tandpleje og læbepleje. Alt sammen nøje udvalgt til sortimentet pga. den høje kvalitet og sundhed. Her finder du fx lækker læbepomade, der effektivt beskytter og fugter dine læber uden at gå på kompromis med naturligheden. Til den daglige tandpleje tilbyder vi dig tandpasta udelukkende lavet på naturlige ingredienser, der giver dig optimal renhed og friskhed i munden uden at slide på tænderne.

Naturlighed er lig med kvalitet

Vores sortiment af forskellig mundpleje og tandpleje har en naturlig, høj eksklusivitet. Kvaliteten består i, at du helt undgår konventionel og ødelæggende kemi i de læbepomader og tandpastaer, vi tilbyder. Læbeprodukterne i vores udvalg er uden tilsætning af parabener og parfume og udelukkende rige på naturligt indhold som gavnlige fedtsyrer og vitaminer. De er allergivenlige og i øvrigt produceret med kærlig omtanke for miljøet. Med tandpleje her fra Camette slipper du for det skadelige SLS, der er et skrapt vaskeaktivt middel, der forstyrrer den naturlige balance i munden. Tandpastaerne her er heller ikke tilsat giftstoffet fluor, som ellers indgår i rigtig mange konventionelle tandprodukter.

Det er ikke ligegyldigt

Sund mundpleje og tandpleje er vigtig. Dine læber har noget af den mest tynde og fine hud, som hver dag er meget udsat. Læberne udtørrer og flager nemt og må derfor jævnligt nøjsomt plejes med ekstra fugt. Tandsundhed er også vigtig at opretholde og styrke. God tandpleje har stor betydning for dit helbred generelt, da skadelige bakterier i munden kan brede sig til resten af kroppen. Vi anbefaler altid naturlig pleje for optimal beskyttelse.