Homøopatisk Cellesalte

Cellesalte hos Camette

For cirka 150 år siden definerede Dr. Wilhelm Schüeßler 12 cellesalte, der har vigtig betydning for menneskets liv. Lægen tilsluttede sig homøpatiske principper, hvorfor han hurtigt begyndte forskning i mikrodosering af cellesaltene, og stadig i dag er mange af hans fund lige så relevante som dengang, han skrev dem.

Af denne årsag lever saltene også op til de forskrifter, der i dag er givet i den homøopatiske medicinbog (HAB). Hos Camette er vores produkter endvidere 100% glutenfri, og de fremstilles uden magnesiumstearat.

Biokemi er kernen i cellesaltenes virkning

De biokemiske cellesalte i vores sortiment er produceret af Adler Pharma Produktion und Vertrieb GmbH, der er kendte i branchen for at fremstille Schüeßler-salte i topkvalitet.

Saltene virker gennem biokemiske processer, der med andre ord får kroppens celler til at regenerere sig selv. Tabletterne opløses nemt i munden, hvor de optages i kroppen gennem slimhinderne til mikroorganismerne i kroppen. Her faciliterer de optagelsen af andre mineraler i kroppen, hvilket effektivt kan give mere velvære, sundhed og mere overskud i hverdagen. Cellesaltene fungerer både som energibærere og til varme- og væskeregulering.

Cellesalte hører ind under homøpatisk medicin, som er kendetegnet ved at være udvundet af naturens egne råstoffer og er efterfølgende blevet fortyndet. Homøpatisk medicin vinder mere og mere frem herhjemme og tages blandt andet for smerter, astma og fordøjelsesproblemer. Cellesaltene kan også med til at stimulere og aktivere kroppens evne til at optage og udnytte vitaminer og mineraler.

Schüeßlers originale 12 homøopatiske cellesalte

Stadig i dag er de 12 salte defineret og beskrevet af Schüeßler de samme og lige relevante. I vores udvalg inden for denne kategori finder du dem alle, som er følgende:

• No. 1: Calcium fluoratum D12

• No. 2: Calcium phosphoricum D6

• No. 3: Ferrum phosphoricum D12

• No. 4: Kalium Chloratum D6

• No. 5: Kalium phosphoricum D6

• No. 6: Kalium sulfuricum D6

• No. 7: Magnesium phosphoricum D6

• No. 8: Natrium chloratum D6

• No. 9: Natrium phosphoricum D6

• No. 10: Natrium sulfuricum D6

• No. 11: Silicea D12

• No. 12: Calcium sulfuricum D6

Alle vores tabletter kommer i pakker med 200 stk. i 250 mg. Pakningen sker i øvrigt i komplet lugtfrie kunststofbeholdere af polypropylen. Den indeholder endvidere ingen blødgørende materialer, hvilket giver de bedste betingelser for både holdbarhed, smag og energi.

Tag også gerne et kig på vores store udvalg af kosttilskud, som blandt andet tæller kalk samt fiske- og planteolier.

Kontakt os for at høre mere om cellesalte

Du er velkommen til at ringe på telefon 75 47 05 55, hvor du har mulighed for at snakke med en af vores dygtige medarbejdere.

Vi sælger både til private brugere og behandlere, der bruger cellesaltene i forbindelse med klientforløb. Vi bringer desuden ud til kunder over hele Danmark - og vi glæder os til at bidrage til en sundere fremtid for dig.