Personlig pleje

Hos Camette finder du rigtig mange spændende produkter til personlig pleje. Vi har forskellige cremer, lotion, sæber, shampoo og mange andre ting til din daglige personlige plejerutine. Bl.a. de prisbelønnede økologiske hudplejeprodukter fra Dr. Organic og flere andre velkendte og anerkendte producenter. Vores udvalg byder på plejeprodukter til folk i alle aldre, som sætter pris på god, naturlig og økologisk pleje. Sortimentet af personlig pleje hos Camette er udvalgt nøje efter et ønske om at bidrage til maksimal sundhed og velvære for dig samt med et kærligt hensyn til miljøet.

Undgå skadelige tilsætningsstoffer

Hvis du vil passe bedst muligt på din krop, dit tempel, vil vi altid anbefale plejeprodukter med udelukkende naturligt indhold. Personlig pleje fra Camette er produceret på de bedste råvarer fra naturen, og du er helt fri for skadelig tilsætning som syntetiske farvestoffer, syntetiske duftstoffer, formaldehyd, SLS, aluminium og parabener. Går du uden om produkter med ingredienser som disse, mindsker du risikoen for problemer med hovedpine, træthed, kvalme, hudirritation og -skader, allergi, nerveskader, og hvad der er værre. Naturlig personlig pleje er efter vores mening den eneste rigtige, sikre løsning. Til dit personlige velbefindende fører vi også et udvalg af kosttilskud, massageprodukter samt produkter til akupunktur.

Husk den gode personlige pleje i hverdagen

I en travl hverdag glemmer mange at passe ordentligt på deres krop. Det er vigtigt, du lytter til kroppens behov og husker selvforkælelsen, og det kan du med fordel gøre med en god personlig plejerutine. Den behøver ikke være omfattende, når bare kvaliteten er god.

Her på siden kan du udforske det brede sortiment af naturlige plejeprodukter hos Camette, finde det helt rigtige for dig og opleve, hvordan det kan gøre underværker for dit personlige velvære. Vi kan også hjælpe dig med bl.a. kalktilskud, vitaminer og mineraler.