NASOPURE næserens

 • Nasopure® Næse Vaske system

  Nasopure® Næse vaske system indeholder 1 stk.


  237 ml flaske, 20 forud afmålte salt pakker (fremstillet af en farmaceutisk kvalitet natriumchlorid og natriumbicarbonat),


  samt instruktioner.


  169,00 kr.
 • Nasopure® Refill kit

  Nasopure® Refill kit indeholder 40 stk. forud afmålte salt pakker (fremstillet af en farmaceutisk kvalitet natriumchlorid og natriumbicarbonat).

  169,00 kr.
 • Loading...


  Gå til indkøbskurven

Nasopure næserens

Hos Camette fører vi et kvalitetssikret udvalg af naturlige produkter til dig, der har bihuleproblemer. Nasopure næserens er et naturligt og gennemtestet alternativ til allergimedicin, nasale steroider og antibiotika. I sortimentet finder du Prøve Kit, Næse Vaske system, To Go samt Refill Kit. Produkterne kommer fra resultaterne af adskillige års forskning, hvor der nu tilbydes en sikker og effektiv mulighed for en mere permanent løsning af bihuleproblemer.

Dit naturlige alternativ


Der er i mange år blevet forsket i løsninger på bihule infektioner, hvilket er noget, mange danskere lider af. Nu findes der et naturligt produkt mod bihuleproblemer og allergier, hvilket betyder, at du kan blive fri for pillerne. Uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, barn eller voksen, kan produkterne fra Nasopure næserens hjælpe dig. Der findes forskellige pakkeløsninger, alt afhængig af dine behov.

Vil du vide mere?

Hvis du til hverdag døjer med bihuleproblemer eller allergier, er der hjælp at hente. Du kan sikkert og effektivt blive afhjulpet med dine næseproblemer ved at bruge Nasopure næserens. Såfremt du har spørgsmål til produkterne, hvordan det virker eller noget helt tredje, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon 75 47 05 55.