Magnetprodukter

Magnetterapi

Magnetbehandling påvirker blodet og giver en smertelindrene effekt. Magneterne giver ikke en helbredende effekt, men tillader kroppen i større grad at kurere sig selv. Magnetterapi virker således, at kroppens immunforsvar og blodcirkulation forbedres, og derved kan blodet lettere tilføre ilt og transportere affaldsstoffer. Når kredsløbet er i orden, er kroppen i stand til at hele sig selv. Magnetterapi lindrer alle former for smerter, men skal gerne bruges i minimum 6 timer dagligt.

Behandlingen bliver stadig brugt i stigende grad mod ledsmerter og vores sortiment indeholder alt fra hovedpuder til magnetsåler. Magneter indbygges i hverdagsprodukter grundet den lange tid, som magnetbehandlingen tager. Derved kan du få terapien i din hverdag eller når du sover.

Stilrene og lindrende magnetsmykker

Magnetsmykker er efterhånden blevet mere kendt og mange er nu bekendte med magnetarmbåndene og deres positive effekter, som slidgigtspatienter og golfspillere længe har nydt. Magnetsmykkerne findes ikke kun som armbånd, vi har alt fra halskæder til øreringe i vores sortiment – alle med de samme fordele, som magnetarmbåndene. Smykkernes udformning er enkel, stilren og velegnede til alle, der ønsker at have glæde af de positive effekter, magneter kan give.

Find dit magnetsmykke hos os

Hos Camette har vi et stort udvalg af magnetprodukter. Bl.a. sælger vi magnetarmbånd, magnetplaster, magnetpuder, magnettæpper og meget mere. Se vores udvalg i magnetprodukter herunder. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan magnetsmykker kan hjælpe dig.