Kosttilskud

Alt inden for kosttilskud

Hos Camette finder du et bredt udvalg af blandt andet kalktilskud, vitaminer & mineraler samt fiske- og planteolier, som vi sender landsdækkende. Kosttilskud bruges til at supplere den daglige kost med vigtige vitaminer og mineraler. De traditionelle kosttilskud er vitamin- og mineralpræparater men herudover forhandler vi også kosttilskud indeholdende f.eks. omega-3 fedtsyrer, planteolier og –ekstrakter.

Er et kosttilskud nødvendigt?

Kroppen producerer selv vitaminer, men ikke i tilstrækkelige mængder, og derfor er vi nødt til få dem fra vores kost. Spiser du dog ikke varieret nok, kan kroppen være i ubalance grundet for lavt indtag af vigtige vitaminer og mineraler, der er de energigivende og livsnødvendige næringsstoffer din krop har brug for. Et kosttilskud kan f.eks. være nødvendigt, hvis du ikke spiser fisk nok kan det være en god idé at indtage fiskeolie. Ifølge de officielle danske kostråd skal du spise mindst 350 gram fisk om ugen – men det er de færreste danskere, der opnår dette.

Ønsker du råd til forandring?

Kosttilskud i form at vitaminer, mineraler og fiskeolie kan alle være med til et øget velvære, hvis ikke de indgår tilstrækkeligt i den daglige kost. Hos Camette sidder vi klar til at rådgive dig til det bedste kosttilskud, som vi sender landsdækkende. Tager du anden medicin, foreslår vi dog altid at du snakker med din læge først. Det bør også pointeres, at indtagelse af vitaminer, kosttilskud og mineraler aldrig bør træde i stedet for en sund og varieret kost. Dette skal udelukkende anses som et fornuftigt supplement.

Har du spørgsmål til vores forskellige kosttilskud eller vil du vide mere om specifikke produkter, så kan du kontakte Camette på tlf. 75 47 05 55 eller pr. mail på camette@camette.dk. Besøg os på Lillebæltsvej 47, 6715 Esbjerg N. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 9.00-16.00 samt fredag kl. 9.00-15.00.