Mineraler

Stort udvalg af mineraler

Her på siden har vi samlet vores udvalg af mineraler, så du nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Du kan læse mere om de forskellige typer af mineraler samt vigtigheden af dem nedenfor. Vi hjælper gerne, hvis du skulle få brug for hjælp til at vælge de rette mineraler, så kontakt os gerne ved spørgsmål.

Hvad er mineraler?

Mineralerne er lige så vigtige for kroppen som vitaminer, fordi de har stor betydning for din psykiske og fysiske velbefindende. De hjælper kroppen til at optage vitamintilskud og er vigtige byggesten for f.eks. muskler, tænder og knogler. Mangel på et enkelt vitamin eller mineral kan bringe din krop ud af balance.

Blandt de vigtigste mineraler for raske mennesker er følgende:

Mineraler har mange forskellige funktioner. Calcium og magnesium er med til at opbygge og vedligeholde knogler og skelet og er samtidig nødvendige for, at musklerne kan arbejde normalt. Jern er vigtigt for transport af ilt i kroppen, mens jod er vigtigt for produktion af hormoner.

Behov for mineraler?

Kroppen har behov for mineraler for at fungere. Mange får dækket deres behov ved at spise sundt og varieret, men der er dog nogle af os, der bør tage et mineraltilskud. Du har brug for mineraler, hvis du spiser meget lidt eller ensidigt (f.eks. et kræsent barn), er i den fødedygtige alder og har kraftige menstruationer, er gravid eller planlægger graviditet, ikke får sollys nok, er over 65 og senior, bor på plejehjem eller ammer og ikke spiser varieret og sundt.

Mineraler bør ikke tages på tom mave, da de i så fald forsvinder hurtigt med urinen. De bør i stedet tages efter et måltid, og gerne et fedtholdigt et af slagsen. Det vil for de flestes vedkommende være frokost eller aftensmad.

Køb dine mineraler hos Camette

Hos Camette har vi samlet et bredt udvalg af mineraltilskud, som alle er godkendte til det danske marked, således du let kan købe dine kalktabletter, magnesium, jern, Zink, Selen m.m. landsdækkende. Se andre også andre kosttilskud. Vi vil gerne understrege, at mineraler ikke bør træde i stedet for en sund og varieret kost, men udelukkende skal ses som et fornuftigt supplement.