Specialstrømper

Hos Camette mener vi, at det er vigtigt, at passe godt på sine fødder. Fødderne skal bære dig rundt hele livet, og de er konstant udsat for belastning. Derfor har vi et bredt udvalg af specialudviklede strømper, så dine fødder kan få den velvære, de fortjener. Specialstrømperne er især velegnet til diabetikere, sportsfolk og andre, der ønsker velvære og komfort om fødderne. Vi fører både strømper med skaft og uden skaft i forskellige størrelser og farver.

Hvordan fungerer det?

Strømperne er specialsyet med blød ketsøm i spidsen af foden, hvilket bidrager til behagelig komfort. Det elastiske strømpeskaft med elsastikken syet ned i skaftet frem for rundt i skaftet, er med til at undgå en blokering af blodtilførslen – ligeledes med behageligt søm i overkanten. Frottéstrik på indersålen masserer fødderne behageligt og understøtter blodcirkulationen. Specialstrømperne kan både bruges af mænd og kvinder.

Vil du vide mere om specialstrømperne?

Vi ved, gennem vores mange år i branchen, hvor essentielt det er, at passe godt på sine fødder. Derfor finder du i vores sortiment kun produkter af bedste kvalitet, der er med til at skabe velvære for dine hårdt belastede fødder. Hvis du vil vide mere om, hvordan specialstrømperne kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på 75 47 05 55 eller udfylde vores kontaktformular.