Fiske- og planteolier

Fiskeolie og planteolie som sundt kosttilskud

I sortimentet af naturprodukter fra Camette har vi også et godt og alsidigt udvalg af fiskeolie og planteolie. De sælges som kapsler, der oplagt indtages i forbindelse med et måltid som kosttilskud. Mange vælger fiske- og planteolie i kapselform, hvis ikke de får spist så meget fisk i hverdagen og derfor ikke får de nærende fedstoffer, som det anbefales. Fiske- og planteolier indeholder vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der gavner både hjernefunktionen og kroppens gode helbred.

Her på siden kan du se udvalget i fiskeolie og planteolie, vi byder på hos Camette. Vi forhandler bl.a. Omega, Omega 3, Lecithin og Phyto-Glandin.

Sådan gavner fiskeolie dig

Fiskeolie er en gave til din hjerne. Vi forhandler fiskeoliekapsler, der giver dig et skud af alle de gavnlige fedtsyrer, der findes i fisken, som bidrager positivt til hjernens udvikling. Fiskeolie er essentielt for at opretholde et sundt og godt helbred og kan bl.a. afhjælpe såvel hjertekarsygdomme som gigtproblemer. Går du ind for en sund og aktiv livsstil, men får du ikke spist så meget fisk, som specialister fortæller dig, du burde, så kan et kosttilskud som disse fra Camette være en ideel løsning.

Planteolie er vigtig for din krops sundhed

Med et kosttilskud af vegetabilsk planteolie, opnår du en frisk og gavnlig effekt for din krop. De vegetabilske olier er anerkendt for den gode effekt for helbredet og er samtidig et miljøvenligt produkt. Desuden kan veganere og andre der ikke spiser fisk finde planteolietilskud særdeles gavnligt, eftersom de herigennem kan få de livsvigtige nærende omega-3 fedtsyrer. Planteolie er sundt og godt for både voksne, børn og unge.