Fiske- og planteolier

Fiskeolie og planteolie som sundt kosttilskud

I sortimentet af naturprodukter fra Camette har vi også et godt og alsidigt udvalg af fiskeolie og planteolie. De sælges som kapsler, der oplagt indtages i forbindelse med et måltid som kosttilskud. Mange vælger fiskeoliepiller og planteoliepiller, hvis ikke de får spist så meget fisk i hverdagen og derfor ikke får de nærende fedtstoffer, som det anbefales. Fiske- og planteolier indeholder vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der gavner både hjernefunktionen og kroppens gode helbred.

Her på siden kan du se udvalget i fiskeolie og planteolie, vi byder på her hos Camette. Vi forhandler bl.a. Omega, Omega 3, Lecithin og Phyto-Glandin.

Sådan gavner fiskeolie dig

Fiskeolie er en gave til din hjerne. Vi forhandler fiskeoliekapsler, der giver dig et skud af alle de gavnlige fedtsyrer, der findes i fisken, som bidrager positivt til hjernens udvikling. Fiskeolie er essentielt for at opretholde et sundt og godt helbred og kan bl.a. afhjælpe såvel hjertekarsygdomme som gigtproblemer. Går du ind for en sund og aktiv livsstil, men får du ikke spist så meget fisk, som specialister fortæller dig, du burde, så kan et kosttilskud som disse fra Camette være en ideel løsning.

Dosering af fiskeolie

Fødevarestyrelsen anbefaler at spise 350 gram fisk om ugen og gerne en blanding af fed og mager fisk. Spiser du mindre end den anbefalede mængde på 350 gram, så kan du med fordel supplere med fiskeoliepiller. Den anbefalede dosering af fiskeolie afhænger af, hvor meget Omega 3, du får gennem din kost. Ved at tage et kig på det pågældende fiskeolieprodukt kan du se, hvor meget Omega 3, det indeholder. Derudfra kan du regne ud, hvor mange kapsler du bør tage om dagen, afhængigt af hvor meget fisk du spiser. Du kan tage fiskeolie på et hvilket som helst tidspunkt på døgnet, dog anbefales det at indtage dem med et glas vand i forbindelse med et måltid.

Fiskeoliepiller til børn

Fødevarestyrelsen anbefaler, at børn over 3 år følger deres kostråd, som indbefatter et indtag af 350 g fisk om ugen, heraf 200g fed fisk. Mange børn er dog ikke så vilde med fisk, og her kan fiskeolie fungere som en god, alternativ kilde til omega 3. Vores fiskeolie kan også gives til børn og bidrager til en sund og velfungerende hjerne, ligesom det har en god effekt på hjertet og huden. Spørg gerne os til råds, når det kommer til fiskeolie til børn.

Planteolie er vigtig for din krops sundhed

Med et kosttilskud af vegetabilsk planteolie, opnår du en frisk og gavnlig effekt for din krop. De vegetabilske olier er anerkendt for den gode effekt for helbredet og er samtidig et miljøvenligt produkt. Desuden kan veganere og andre der ikke spiser fisk finde planteolietilskud særdeles gavnligt, eftersom de herigennem kan få de livsvigtige nærende omega-3 fedtsyrer. Planteolie er sundt og godt for både voksne, børn og unge. Se også andre kosttilskud og vitaminer.

Ovenfor kan du nemt danne dig et overblik over udvalget af fiskeolie og planteolie og finde den variant, der matcher dine behov. Skulle du få brug for hjælp til at vælge den rette variant, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 75 47 05 55 eller sende en mail til camette@camette.dk.