Hånd - og Fodpleje

Håndpleje og fodpleje til et hvert behov

Camette har inden for personlig pleje et stærkt udvalg af håndcremer, neglepleje, fodsalve mm. Her finder du alt, hvad du har behov for til den optimale beskyttende pleje af dine hænder og fødder. Lider du fx af ru og tør hud på dine hænder, har du problemer med hård hud på dine hæle, eller har du brug for et middel til at afhjælpe fodsved? Uanset arten af dit behov, har vi et plejeprodukt, der kan passe. Al vores håndpleje og fodpleje er naturlige, skånsomme produkter, du kan være tryg ved.

Hænder og fødder har brug for særlig pleje

Vores hænder og fødder er hver dag særligt udsatte. Vind og vejr, vores beklædning, arbejde, sport og andre krævende aktiviteter har alt sammen påvirkning på vores krop. Derfor er det så vigtigt, at vi også husker at tage os lidt godt af os selv fra tå til fingerspids. Mange får ikke plejet hænder og fødder tilstrækkeligt, hvilket kan give ubehag i det daglige. Med en god, effektiv håndpleje og fodpleje kan du både forebygge og reparere hudskader. Behandl med fordel dine hænder og fødder som en del af en daglig rutine - det vil gavne dig og dit velvære.

Naturlighed og kvalitet

Camettes udvalg af pleje til hænder og fødder er udelukkende lavet på naturlige ingredienser. Plejen produceres ud fra en filosofi om at tilbyde både dig som forbruger og vores miljø en god og fair behandling. Håndcremer og fodsalver fra vores sortiment er produkter med holdning for dig, der går op i naturlighed, omtanke og velvære. Det rene og naturlige garanterer dig et sikkert produkt.