Kropspleje

Naturlig kropspleje til ham og hende

Vi hos Camette kan tilbyde alt i naturlig kropspleje til mænd og kvinder, unge som ældre og til alle hudtyper. Vi tror på, at naturlig pleje er den bedste pleje for kroppen, og derfor er alle produkter i sortimentet her lavet på ingredienser fra naturens hånd og nøje udvalgt med omtanke både for forbrugeren og også miljøets bedste. Se nærmere på det varierede udvalg af kropspleje her på siden og find din favorit. Vi har alt fra deodoranter, body lotion, shower gel og rensegel til olier, neglepleje mm. Alt sammen nærende og skånsomt til selv de mest skrøbelige hudtyper.

Høj dokumenteret kvalitet

Med kropsplejeprodukterne fra Camette har du alt til den daglige plejerutine. Vi fører udelukkende produkter af høj kvalitet bl.a. fra mærker som det anerkendte Dr. Organic, der har klinisk dokumenteret naturlig og sund effekt. De naturlige og økologiske ingredienser i kropsplejen giver din hud en fantastisk friskhed og blødhed og dit velvære et boost. Det er vigtigt, vi sørger for at passe godt på vores hud – den er kroppens største organ, og den skal gennem meget et helt liv. Vi vil altid anbefale naturlig kropspleje som optimal beskyttelse for din sundhed.

Slip for sundhedsskadelig tilsætning

Huden er udsat hver dag fra mange sider, og derfor er det vigtigt at pleje den regelmæssigt med kærlig omtanke. Naturlige kropsplejeprodukter giver næring og beskyttelse og styrker og opretholder hudens naturlige forsvar. Med produkter fra udvalget af kropspleje hos Camette undgår du helt parabener, SLS og andre syntetiske tilsætningsstoffer, hvilket garanterer dig en sikker og sund pleje, der passer til selv den mest sensitive hud.