Angora uld undertøj 40%Angora + 60% Bomuld

Hold varmen med Angora undertøj - Ren velvære til din krop.

Hos Camette finder du undertøj af bedste kvalitet, så du kan holde varmen på en naturlig og behagelig måde. Vi har et bredt udvalg af produkter fra det Romanske firma Royal-Angora. Mange års erfaring med angora produkter kommer vores kunder tilgode. Som bruger af undertøjet, opdager De hurtigt, hvor meget omsorg der er lagt i fremstillingen. Materialet er let og ufatteligt blødt, det smyger sig til kroppen med en vidunderlig følelse af varme og velvære, ikke bare i dag eller i morgen, men i årevis. Uanset om du skal bruge undertøj, skuldervarmere, nyrevarmer, knævarmere, albuevarmere eller strømper, så vil du føle dig godt tilpas. Alle produkterne er udviklet for at give dig den helt rigtige varme, hvor undertøjet samtidig er mere blød mod huden end almindeligt uld. I vores sortiment finder du et bredt udvalg i damer/- og herrerundertøj, samt en række specialprodukter.

Alle de gode egenskaber

Angorahår har alle de gode egenskaber, i form af en speciel opbygning med små luftrum, som giver de fantastiske gode egenskaber. Den porøse opbygning gør, at angoratøjet kan optage meget af hudens fugtighed og sved. Kapillarvirkningen sørger for, at fugt og sved hurtigt transporteres væk, og på denne måde forbliver huden altid tør og behagelig varm.

Med de silkebløde varmende hår dannes et luftpolster, ligesom ved en thermorude, og på den måde opnås en temperaturudligning mellem krop og udeklima.

Vil du vide mere om undertøjet?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe 75 47 05 55 eller udfylde vores kontaktformular.

Brug for hjælp til størrelserne?

Hent vores størrelsesguide her